BOL 0489 GRAF MINI 0430 GRAF BIG knob 0486 flexa-0404

Foloseste accesorii sustenabile pentru decorarea locuintei tale

In ultimii ani, sustenabilitatea a devenit un punct de referinta in lumea pasionatilor de desing interior, iar noi, cei de la Viefe, ne implicam activ in realizarea unor produse durabile, folosindu-ne de resurse nedaunatoare mediului inconjurator.

In cadrul acestui articol vei afla cum sa integrezi elemente de decor sustenabile, cum ar fi cele din lemn, in designul casei tale.

Maxgermob, ca distribuitor Viefe in Romania, iti pune la dispoziție o gama variata de accesorii pentru mobila, realizate din materiale sustenabile.

Lemnul este din ce in ce mai prezent in locuintele noastre, fie ca ne referim la parchet, pereti, piese de mobilier sau accesorii. Pe langa faptul ca ne inspira un sentiment placut, linistitor, lemnul este un bun izolator si rezista perfect la fluctuatiile de temperatura.

Sustenabile si usor de intretinut, majoritatea pieselor din lemn trec prin mana mai multor generatii, devenind astfel adevarate comori, pline de personalitate.

Designerii Viefe au cautat sa includa aceste aspecte in confectionarea manerelor si butonilor pentru mobila, punand accent pe ideea de sustenabilitate. Accesoriile realizate din lemn contribuie la aspectul original al pieselor de mobilier.

De exemplu, butonii din colectiile Disc si Conic sunt ideali pentru personalizarea mobilei din dormitor. Pentru o abordare minimalista, iti recomandam sa arunci o privire peste butonii si manerele pentru mobila din colectiile Calin, Echo, Balto, Tacco, Ara W, Barcco si Switch.

Comanda si tu produse realizate din materiale sustenabile sau devino partener Maxgermob.