BOL 0489 GRAF MINI 0430 GRAF BIG knob 0486 flexa-0404

O nouă eră a contrastului. Ne vedem la Sicam

Contrast – noua colecție Viefe, începutul unei noi ere

Creativitatea și dorința de inovație reprezintă o constantă la Viefe. De aceea, vom prezenta din nou ultimele design-uri pentru accesoriile de mobilier și în cadrul Târgului Sicam (în Pordelone, Italia), în perioada 18 – 21 Octombrie. Ne găsiți la standul B14 din hala nr. 6.

Vă invităm, așadar, să fiți prezenți la eveniment pentru a afla mai multe despre produsele și finisajele aplicate deopotrivă, despre tendințele anului 2023 și pentru a lua parte la începutul unei noi ere în ceea ce privește design-ul produselor noastre. Îndrăznim să facem pași în față cu rețeaua noastră unică de designeri și parteneri de peste tot din lume și să oferim caracter în tot ceea ce realizăm, totul pentru a oferi fiecărei persoane posibilitatea de a-și proiecta personalitatea prin butoanele, mânerele și agățătorile de cuier din portofoliul Viefe.

Contrast, noua noastră colecție, reprezintă punctul culminant al creativității echipei noastre de pe parcursul ultimului an. Exclusivitatea, modernitatea și minimalismul sunt doar câteva dintre caracteristicile care definesc această colecție ca fiind una cu un caracter eclectic, ideală în ceea ce privește finisajul și calitatea produsului chiar și pentru cei mai pretențioși. Materialele, noile finisări și cele mai avangardiste design-uri se mulează perfect pe orice gust sau stil de viață.

Ne lărgim gama de finisaje și lucrăm în continuare cu materiale nobile

Una dintre cele mai relevante propuneri este introducerea, în cadrul celor mai solicitate proiecte ale noastre, a finisajelor noi, cum ar fi alama. Produsele vedetă, precum Arpa, Arpa Plate, Luv sau Angle, modele care sunt disponibile în aceste finisaje noi, lărgesc practic oferta pe care o avem în prezent și oferă o gamă de aplicații care sunt la îndemâna oricărui tip de proiect. Am lărgit, de asemenea, colecția unora dintre cele mai populare modele ale noastre cu linii similare de produse în ceea ce privește agățătoarele de cuier.

Mânerele lungi realizate din materiale nobile reprezintă din nou un angajament al Viefe tocmai prin unicitatea acestora, dar și datorită faptului că au fost aduse îmbunătățiri substanțiale în ceea ce privește finisajele, materialele folosite, lungimile și stilurile în sine ale produselor. Pornind de la aceste aspecte, dorim să vă prezentăm două modele noi realizate din lemn care sunt în ton cu noile tendințe în ceea ce privește dormitoarele sau orice alt spațiu care necesită un pic mai multă căldură, echilibru și un sentiment profund de pace. Lemnul este, în acest caz, cu siguranță, un veritabil protagonist, capabil de a oferi design-uri care generează unicitatea atât de căutată de către cei mai buni designeri de interior și producători de mobilier.

În această ediție de pre-lansare a colecției Contrast oferim chiar și posibilitatea de a comanda unele dintre aceste produse noi. Întreaga colecție va fi, însă, disponibilă începând cu luna ianuarie 2023.

Finisaje noi de alamă periată și alamă antichizată pentru colecția Cava

Modelele cu finisaj de alamă periată și alamă antichizată, alături de cele din zamak și aluminiu, completează cele mai populare modele de produse Viefe și vor fi, de asemenea, disponibile și pentru produsele care se vor lansa în viitor în cadrul colecției Contrast, dar și pentru alte produse din catalogul aferent anului 2022.

Modelul Cava cu finisaj de alamă periată (L618/Z618) se bucură de un finisaj premium care adaugă un strop în plus de exclusivitate mobilierului tău, fiind o alegere versatilă, potrivită atât pentru un proiect clasic cât și unul contemporan. Tonul acestei alame combină perfect se combină perfect cu noblețea lemnului de nuc. Dacă este montat în băi sau bucătării, acesta adaugă un plus de rafinament și un ton plăcut care vă invită să vă bucurați de spațiu. La fel, cu modelele din liniile mai moderne, dacă sunt combinate cu culori verzui, pământii sau cu aspect de argilă, se poate obține un spațiu mult mai luminat.

Modelele disponibile pe alamă periată: Luv, Dics, Conic, Rim, Angle și noile modele din colecția 2023.

Finisajul de alamă anticihizată (L623) vă permite să dați o coerență vizuală ambianței, alături de un caracter de epocă. Discutăm aici despre o alamă deosebită, ce pare a fi foarte veche, și care umple spațiul cu viață și istorie deopotrivă. Am creat acest finisaj pentru a se asorta cu mobilierul, cu tonurile de crem și gri sau cu estetica pale vintage, în cazul ușilor și sertarelor cu ramă. Mai mult decât atât, acest finisaj aplicat gamei de butoni Arpa sau Arpa Plate adaugă un contrast mobilierului chiar dacă acesta este realizat din culori moderne cum ar fi terracotta sau turcoaz.

Modelele diponibile pe alamă antichizată: Arpa, Arpa Plate și noile modele din colecția 2023.

Reorganizați-vă spațiul

În cadrul Târgului SICAM vom lansa încă un concept nou pentru brandul nostru. Noi, cei de la Viefe, ne-am dezvoltat și nu mai suntem doar producători de butoni și mânere. Suntem într-un proces continuu de căutare a talentului. Creatori de sentimente. Dependenți de creativitate, libertatea ideii și purității esteticului. Muncim fără niciun fel de complex. Existăm pentru a te ajuta să-ți reorganizezi spațiul și pentru a-ți revoluționa locuința prin utilizarea de accesorii decorative.

Viefe a fost înființat în anul 2009, în apropiere de Barcelona, într-un mediu plin de design bun și peisaje incredibile. Din prima zi am fost pregătiți să explorăm perspective noi și pentru a ne depăși condiția. În esență suntem generatoare de contrast și echilibru: oferim produse dedicate unei game largi de gusturi. Suntem informali, dar cu clasă. Scopul nostru este de a converti un design excepțional într-o experiență comună. Suntem dezinhibați și spontani, dar stricți când vine vorba de calitate. 

Așteptăm cu interes să ne cunoaștem la Târgul SICAM. Ne găsiți la standul B14, în hala nr. 6.