BOL 0489 GRAF MINI 0430 GRAF BIG knob 0486 flexa-0404

ARPA PLATE 0588

Estetica simetrica si liniile drepte a manerului Arpa Plate ne aminteste de influentele stilului art deco care au aparut semnificativ in anii 1920, in timpul secolului trecut si care este din nou la moda astazi.

Nume Produs
  • Arpa Plate
Model
  • 0588
Categorie
  • mânere
Material
  • Aluminiu
Designer
  • Viefe® Team

Sunteți interesat de acest produs?

Descriere Produs:

Acest stil decorativ se bazeaza pe geometrie, eleganta si utilizarea materialelor industriale, a finisajelor metalice pentru a crea obiecte decorative exclusive. Arpa este un maner cu design exclusiv al echipei Viefe, care a fost inspirat de modelul de succes Graf caruia ii datoreaza caracterul. Este fabricat din aluminiu si disponibil in finisajele otel inoxidabil, alama periata intunecata si negru periat. Manerul Arpa se caracterizeaza prin cele mai fine linii verticale care adauga stil, confort si aderenta atunci cand este utilizat. Posibilitatea de a adauga o placa la baza inseamna ca poate fi montata in orice tip de mediu si arata grozav cu toate tipurile de stiluri de mobilier fara a-si pierde eleganta si estetica industriala prin care se caracterizeaza.

Detalii

Forma sa netedă vă permite să creați un mediu plin de personalitate grație materialelor organice utilizate la fabricarea sa. Colecția Bol, proiectată de Balutto Associati, trece dincolo de a fi pur și simplu un buton, mutându-se în lumea cârligelor de perete, permițând astfel un număr infinit de combinații pe pereți, uși și sertare în case și birouri.

8
Modele
3
Culori
3
Marimi

ARPA PLATE 0588 marimi si specificatii

pentru mai multe detalii consultati fișa tehnică