BOL 0489 GRAF MINI 0430 GRAF BIG knob 0486 flexa-0404

BELLA 0447

Estetica industriala a manerului Bella, fabricat din zamak, il face sa se potriveasca perfect cu numeroase stiluri moderne (industriale, nordice, vintage) si, de asemenea, cu un mediu neutru. Formele sale rotunjite, conice, sunt foarte functionale si ofera o senzatie vizuala placuta.

Nume Produs
  • Bella
Model
  • 0447
Categorie
  • mânere
Material
  • Zamak
Designer
  • Balutto Associati Desing

Sunteți interesat de acest produs?

Descriere Produs:

Este disponibil intr-o singura dimensiune, care se adapteaza mobilierului pentru bucatarie, baie si dressing, dormitoare pentru copii si dulapuri de birou, de dimensiuni mari sau medii. Cele patru finisaje diferite (negru mat, gri grafit, cupru periat si auriu periat) ii ofera multe optiuni atunci cand vine vorba de combinarea cu dulapurile, sertarele si toate tipurile de tonuri si tendinte in stil modern, in special culori mai deschise si finisaje din lemn.Manerul are suruburile de fixare incluse.

Detalii

Forma sa netedă vă permite să creați un mediu plin de personalitate grație materialelor organice utilizate la fabricarea sa. Colecția Bol, proiectată de Balutto Associati, trece dincolo de a fi pur și simplu un buton, mutându-se în lumea cârligelor de perete, permițând astfel un număr infinit de combinații pe pereți, uși și sertare în case și birouri.

4
Modele
4
Culori
1
Marimi

BELLA 0447 marimi si specificatii

pentru mai multe detalii consultati fișa tehnică