BOL 0489 GRAF MINI 0430 GRAF BIG knob 0486 flexa-0404

HEXXA 0449

Hexxa in finisajul negru mat cu lungimea de 1100 mm, este un maner cu profil incorporat din aluminiu cu un design inovator, diferit de toate modelele fabricate de la Viefe pana in prezent. Cele doua laturi ale sale au o mica inclinare, ceea ce ii confera un efect vizual atat modern, cat si elegant.

Nume Produs
  • Hexxa
Model
  • 0449
Categorie
  • mânere
Material
  • Aluminiu
Designer
  • Alexis Vivet

Sunteți interesat de acest produs?

Descriere Produs:

Caracteristica singulara acestui model este ca iti permite combinarea dimensiunilor, intrucat una dintre usi poate avea un maner mai lung decat cealalta pentru a-i sublinia caracteristicile la moda. Este un maner care se poate adapta la orice dimensiune a usii dorite, se monteaza in elementul frezat, pentru detalii consultati fisa tehnica. Ofera o utilizare confortabila si este disponibil in finisajele alb mat, negru mat, gri metalic si maro metalic. A fost creat special pentru montarea pe dulapuri si sertare de bucatarie.

Detalii

Forma sa netedă vă permite să creați un mediu plin de personalitate grație materialelor organice utilizate la fabricarea sa. Colecția Bol, proiectată de Balutto Associati, trece dincolo de a fi pur și simplu un buton, mutându-se în lumea cârligelor de perete, permițând astfel un număr infinit de combinații pe pereți, uși și sertare în case și birouri.

12
Modele
4
Culori
3
Marimi

HEXXA 0449 marimi si specificatii

pentru mai multe detalii consultati fișa tehnică